De Bruyloft heeft mooie trouwringen

De Bruyloft Trouwringen

Mijn vriend en ik gingen langs bij De Bruyloft trouwringen om voor sieraden te kijken. Een vriendelijke medewerker kwam naar ons toe en vroeg aan ons waar wij opzoek naar waren. Mijn vriend en ik hebben beide een aparte stijl, dus wij zochten iets wat daar bij pasten. De medewerker liet heel verschillende modellen zien die stuk voor stuk erg mooi waren. Toch konden wij geen keuze maken omdat er geen bij zat die wij echt prachtig vonden. Wij wilden het bijna opgeven totdat de medewerker vertelde dat zij ook sieraden op maat konden maken. Toen wij dat hoorde, konden mijn vriend en ik ons geluk niet op. Als wij er zelf een konden laten ontwerpen, dan zou die precies aansluiten op onze eigen stijl. De man vertelde dat wij online een ontwerp konden maken en daarna terug konden komen.

De Bruyloft Trouwringen

Op maat gemaakt

Een week later stapte mijn vriend en ik weer bij De Bruyloft trouwringen binnen, met een ontwerp in onze hand. Wij hadden een paar dagen eerder samen de tijd genomen om het sieraad te ontwerpen. Wij hadden als eerste zelf de breedte en dikte gekozen. Daarna konden wij zelf een edelmetaal naar keuze aankruisen. Op het sieraad van mij zat een grotere diamant in het midden en aan beide kanten daarvan een kleinere diamant. Op het sieraad van mijn vriend zat een klein diamantje in het midden. Wij vinden het echt super dat onze sieraden op maat gemaakt konden worden. Ik raad deze winkel aan iedereen aan!

De Bruyloft Trouwringen