Ware liefde gevonden: Durea pump!

Als vrouw zijnde kan je nooit genoeg schoenen in huis hebben toch? Althans ik ben van mening dat ik niet genoeg schoenen in huis heb waardoor ik geregeld met nieuwe schoenen thuis kom. Mijn man vindt het niet zo erg, als ik er maar voor zorg dat de oude schoenen weer de prullenbak ingaat. Zo ben ik van de week aan het zoeken geweest op het internet naar nieuwe pumps. Deze had ik namelijk nog niet en dankzij mijn nieuwe functie dien ik ervoor te zorgen dat ik er netjes en zakelijk uitzie. Doordat ik te weinig tijd had om naar de stad te gaan hoopte ik het online te vinden. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenmode. Hier hadden ze de Durea pump waar ik spontaan verliefd op ben geworden! Deze pumps zien er super leuk uit waardoor ik er gelijk voor heb gekozen om te bestellen. De kosten aan de lage kant en niet te vergeten de gratis bezorging! Als je namelijk voor vier uur besteld heb je de schoenen de volgende dag al in huis! Mijn pumps, mijn stijl! 

logo-nl